Over ons - Over Kracht in omgeving

Kracht in Omgeving ontlast en ondersteunt bedrijven en overheden in acties omtrent vergunningen, milieukwesties en brandveiligheid. Onze gebundelde jarenlange ervaring, kennis en kunde garandeert expertise in de breedte. Wij stellen ons graag aan u voor.

overons1.png“Ik , Stephan van Mulken, ben jarenlang werkzaam geweest als gemeentelijk adviseur omgevingsrecht, casemanager en teamleider vergunningen. Een solide basis voor de stap die ik in 2014 heb gezet naar zelfstandigheid. Als zelfstandig adviseur omgevingsrecht ondersteun ik bij milieuvraagstukken. Al ben ik net zo graag schakel tussen regionale uitvoeringsdienst en gemeenten. Inmiddels is dat gegroeid naar het adviseren van overheden in het taakveld toezicht en handhaving, voor met name milieu en ruimtelijke vraagstukken. Tegelijkertijd ben ik ook actief voor een brede range aan bedrijven. Een vergunningentraject bijvoorbeeld, neem ik van start tot finish over. Ik ken de routes en maak me graag sterk voor integraliteit en flexibiliteit, met oog voor omgeving én mens.”

overons2.png“Mijn achtergrond, Albert van der Linden, als beroepsmilitair bij een speciale eenheid en 15 jaar politieagent, maakt dat ik ijzersterk ben in actief communiceren, daadkrachtig optreden en zaken verbinden. In 1992 ben ik gestart als ambtenaar Milieu bij de gemeente Breda en ben ik snel doorgegroeid naar senior Milieu Inspecteur bij de DCMR. In 1997 ben ik als ondernemer gestart onder de naam Vdl-milieu. Omdat je nooit uitgeleerd bent, heb ik in de avonduren diverse hbo-opleidingen gevolgd en succesvol afgerond. Milieu bestaat uit veel onderdelen. Mijn specialisaties zijn geluid, handhaving, externe veiligheid en mijn kennis van gevaarlijke stoffen, specifiek van vuurwerk en explosieven.”